09:10

Huddinge IF P08:3 div 4

Referat: Ekerö IK P08:2 - Huddinge IF P08:3 div 4

Efter en tur med färjan från Slagsta anlände vi till Ekerö och dagens match mot Ekerö IK.
Vi inleder matchen piggt med hög press mot ett mycket passningsorienterat Ekerö.
Utdelningen kommer ganska tidigt, 1-0 på straff och 2-0 som är ett självmål kommer efter lite schabbel i deras försvarsarbete. Ekerö kommer mer och mer in i matchen med sitt fina passningsspel och fullt rättvist kommer 2-1 reduceringen i den första perioden och 2-2 kvitteringen i den andra perioden. I den tredje perioden är vi ganska trötta men lyckas trots det göra 3-2. Ekerö ökar takten och 3-3 reduceringen kommer ganska omgående. Mot slutet forcerar Ekerö och har en hel del skott som går nära eller räddas av vår målvakt för dagen Deniz Köse. Även vi har en och annan chans men matchen slutar oavgjort.

Målen: Peter Tesfalem Russom 1 (str), Självmål 1, Mikael Alborta Arteaga 1

lör 11 dec 2021, 09:15 Ekerö IK P08:2 - Huddinge IF P08:3 div 4 6 - 7